zwemvereniging Zwemsportvereniging De Aalscholver, Almere

AANGEPASTE DATUM: Algemene Ledenvergadering 6 december 2018

De Algemene Ledenvergadering zal op 6 december 2018 in het zwembad in Almere Poort plaatsvinden. Een ingezonden stuk van de zwemcommissie inzake de begroting en de toelichting van het bestuur op deze begroting zijn zojuist geplaatst bij Formele documenten

Het Sterrenplan bij Zwemsportvereniging De Aalscholver

PR klassement

Ga jij dit jaar ook proberen om het Sterrenplan PR klassement te winnen. Op PR klassement staan de voorwaarden.

Afsluiting Poortdreef

Vanaf 10 september tot half maart 2019 wordt gewerkt aan de Poortdreef. Er zijn diverse omleidingen voor zowel autoverkeer als voor de fietsers. In Wat en waarom Poortdreef staan de diverse omleidingen.

Sterrenplan voor kinderen van 7 tot 11 jaar

Voor kinderen die na hun zwemles graag door willen gaan met zwemmen, is er de mogelijkheid om bij Zwemsportvereniging De Aalscholver het Sterrenplan te volgen.
Wij merken vaak dat kinderen na het behalen van het diploma nog niet precies weten welke tak van sport ze willen gaan beoefenen, maar wel graag willen blijven zwemmen. Voor die groep is het Sterrenplan bedoeld. Kinderen kunnen naar het Sterrenplan zodra zij in het bezit zijn van het C-diploma.
Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen indien uw kind het B-diploma bezit. We bekijken dan in een proefles of uw kind deel kan nemen aan het Sterrenplan.

Informatie voor de kinderen

In het Sterrenplan maak je op een speelse manier kennis met de vijf verschillende takken van de zwemsport: wedstrijdzwemmen, waterpolo, schoonspringen, synchroonzwemmen en een vorm van reddend zwemmen. Je leert samen met je vriendjes en vriendinnetjes sporten, het zwemmen lang vol te houden, trucjes in het water en nog veel meer.
Wanneer je een onderdeel erg goed kunt ontvang je een sticker voor op de poster. Wanneer je alle oefeningen van een module goed hebt afgerond ontvang je een certificaat! Na het voltooien van het tweejarige Sterrenplan programma kun je een keuze maken voor wedstrijdzwemmen of waterpolo.

zwemles-borstcrawl-20091107.jpg

Wachtlijst en oproepen

Momenteel is er geen wachtlijst voor het Sterrenplan.
Zie verder bij lid worden.

Informatie voor ouders

Het Sterrenplan bestaat uit 5 sporttakspecifieke en 7 sporttakoverstijgende modules. Wij gaan voor zoveel mogelijk modules oefenen, per jaar voor teminste 4 modules. In elke les gaan we wel aan het werk met de zwemslagen, die de basis vormen voor het vervolg als wedstrijdzwemmer of waterpoloër. Meer gedetailleerde informatie hierover staat op de pagina Informatie voor ouders.

We verwachten uiteraard dat uw kind op tijd op de training aanwezig is. Daarnaast zijn er echter nog enkele andere regels van toepassing. De details hierover kunt u nalezen op de pagina Informatie voor ouders.
Is niet alles duidelijk, leest u dan alstublieft de veelgestelde vragen, of neem contact met ons op.
Als vereniging richten wij ons op sporten in het water. Vandaar onze naam "Zwemsportvereniging De Aalscholver".

Sterrenplan

Janet Ginther
Email: sterrenplanat-20090607.gifaalscholver.com
Gaarne in de email uw telefoonnummer vermelden.
Zie voor de trainingstijden: Trainingstijden sterrenplan

De zweminstructeurs

Onze zweminstructeurs zijn, evenals alle andere kaderleden, vrijwilligers.

Wanneer u geïnteresseerd bent in het helpen tijdens de training of bij de zogenaamde start-wedstrijden meldt u zich alstublieft aan bij de coördinator van het Sterrenplan. In een aantal gevallen bestaat de mogelijkheid om op kosten van de vereniging de benodigde diploma's voor zwemtrainer te behalen.


sitemap-20090818.gif © Zwemsportvereniging De Aalscholver laatste update 23 januari 2018