zwemvereniging Zwemsportvereniging De Aalscholver, Almere

AANGEPASTE DATUM: Algemene Ledenvergadering 6 december 2018

De Algemene Ledenvergadering zal op 6 december 2018 in het zwembad in Almere Poort plaatsvinden. Stukken zullen geplaatst worden bij Formele documenten

PR klassement voor Sterrenplan van ZSV De Aalscholver

PR klassement

Ga jij dit jaar ook proberen om het Sterrenplan PR klassement te winnen. Op PR klassement staan de voorwaarden.

Afsluiting Poortdreef

Vanaf 10 september tot half maart 2019 wordt gewerkt aan de Poortdreef. Er zijn diverse omleidingen voor zowel autoverkeer als voor de fietsers. In Wat en waarom Poortdreef staan de diverse omleidingen.

Waarom een Aalscholver Sterrenplan PR klassement?

De zwemcommissie van De Aalscholver wil het deelnemen aan wedstrijden voor wedstrijdzwemmen door zwemmers van het Sterrenplan aanmoedigen.

Wat is het Aalscholver Sterrenplan PR klassement?

Dit is een klassement waarbij het aantal persoonlijke records door Sterrenplan leden gezwommen in een seizoen bij elkaar worden opgeteld. De drie jongens en de drie meisjes met de meeste persoonlijke records ontvangen een mooie trofee. Bovendien krijgen de nummers 1 ook nog een waardebon van SwimMere ter waarde van € 50,00.

pr-prijzen.jpg

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door SwimMere.

Regels voor het Sterrenplan PR klassement

  • je bent een lid van het Aalscholver Sterrenplan
  • je bent geboren in 2008 of later
  • al je persoonlijke records gezwommen als Sterrenplan lid in officiële wedstrijden en gepubliceerd in de uitslagenlijst die gepubliceerd is op de website van De Aalscholver tellen mee; dus ook als je bij een langere wedstrijd bij een tussentijd ook een PR hebt gezwommen en deze door de jury genoteerd is en in de uitslagen staat
  • voor seizoen 2018/2019 worden de PR's geteld die in de periode 1 september 2018 tot en met 23 juni 2019 gezwommen zijn
  • je volgt geen trainingen bij andere geledingen van De Aalscholver
  • er is een apart klassement voor jongens en meisjes
  • bij een gelijke stand in de stand voor het Sterrenplan PR klassement na de laatste wedstrijd in het seizoen voor de plaatsen 1,2 of 3, wordt in een training een Swim-off gezwommen om de definitieve eindstand te bepalen
  • in alles waarin de regels voor het Sterrenplan PR klassement niet is voorzien, wordt besloten door de zwemcommissie van De Aalscholver.
  • om aanspraak te kunnen maken op je prijs, moet je bij de prijsuitreiking aanwezig zijn. Indien je niet aanwezig bent, wint de volgende zwemmer in het klassement de prijs. Bij het klassement staat de datum van de prijsuitreiking, houd hier dus rekening mee.

Hoe ziet de Swim-off eruit?

De zwemmers zwemmen een 50 meter vrije slag. De zwemmer die zijn PR het meest verbetert of er het dichtste bij zit, wint de Swim-off.
Bijvoorbeeld:
Hidde heeft een PR van 43.39; Joris een PR van 49.21. In de Swim-off zwemt Hidde 43.10 en Joris 48.50. De grootste verbetering is dan door Joris gezwommen, hij is dan de winnaar van de Swim-off.

Tussenstand aantal gezwommen PR’s per zwemmer seizoen 2018-2019

1 juli 2019 vindt tijdens de training de prijsuitreiking plaats.

Meisjes
Naam Aantal
Lotte Klijnsma9
Noa Prins6
Tara van Ruth6
Leila Benko4
Thania Christakoglou4
Frances Lugtu4
Rashika Naganasoore4
Carissa Logger3
Zenani Doelwijt2
Ayanna Gariwale2
Alliyana Kiene2
Veerle Kouseband2
 
Jongens
Naam Aantal
Jayden Cijntje6
Koen Pellenkoft5
Julian van Manen4
Alexander Schubert4
Jesse Bal3
Pavle Cosic2
Joris Dompeling2
Hidde Klijnsma2
Hansini Madduri2
Joris Peters2
 
 
 Uitslag seizoen 2017-2018

25 Juni heeft na een speciale training verzorgd door de TrainRacers de prijsuitreiking plaatsgevonden van de bekers en cadeaubonnen aan de winnaars van het eerste Sterrenplan PR klassement. Bij de jongens moest er eerst een swim-off gezwommen worden, omdat Hidde en Joris een gelijk aantal PR's hadden. Tijdens de swim-off zwommen beide zwemmers wederom een PR. De grootste verbetering werd door Hidde gemaakt en daarom ging hij er met de grootste trofee en een cadeaubon van door. Bij de meisjes was Sophie dit seizoen de beste.

Meisjes
Naam Aantal
1. Sophie Beekvelt23
2. Kenza Essabbar19
3. Lotte Klijnsma16
Jongens
Naam Aantal
1. Hidde Klijnsma12
2. Joris Dompeling12
3. Jesse Bal10
winnaars-klassement.jpg

sitemap-20090818.gif © Zwemsportvereniging De Aalscholver laatste update 12 november 2018