Beste leden, ouders en verzorgers

Als de knoppen in de bomen weer de kop opsteken is het weer tijd voor nieuws vanaf het bestuur front. Erg veel is er dit keer niet te melden, maar wel erg belangrijke zaken. Dit is overigens ook altijd op onze vernieuwde site te vinden:

Algemene Ledenvergadering

Save the date: de volgende algemene leden vergadering is gepland op maandag 9 mei a.s.
Verdere info volgt en houd de website in de gaten.

Vrijwilliger gezocht

Eén van onze oudste leden (niet qua leeftijd, maar qua lidtijd) gaat onze vereniging verlaten. Nu gebeurt dat wel vaker, maar in dit geval moet er wel een groot gat opgevuld worden. Een deel wordt al opgelost: website onderhoud; mailhosting; master website. Het deel dat nog geen oplossing heeft is de ledenadministratie en het innen van de contributie. Dat zijn natuurlijk geautomatiseerde processen, maar het heeft wel enig onderhoud en soms handmatige aanpassing nodig. Jullie zien; de verhuizing is een grote aderlating voor het vrijwilligerskorps.
Voor de ledenadministratie en contributie inning zoeken we een nieuwe vrijwilliger.
Een goede inwerkprocedure is natuurlijk aanwezig.

Printshop gezocht

Voor de thuiswedstrijden van het wedstrijdzwemmen zijn wij op zoek naar een ouder/verzorger die ons kan helpen met het afdrukken van alle documenten die nodig zijn voor een zwemwedstrijd tegen gereduceerd tarief.
U moet hierbij denken aan de programma’s en de start- en kamprechterskaarten die door de officials worden gebruikt tijdens de wedstrijd. Alle documenten worden door het zwemsecretariaat aangeleverd. Doorgaans gaat het om 4 tot 5 thuiswedstrijden per seizoen. Mocht u hierbij kunnen helpen of kent u iemand die hiermee wil helpen, dan horen wij dat graag. Ondersteuning kan ook in de vorm van sponsoring plaatsvinden.
Alvast hartelijk dank voor uw reactie, Willemijn, Kim & Jessica e-mail: secretariaat-wz@aalscholver.com.

Geslaagd!

Dan nog een bericht van Saskia, onze steun en toeverlaat voor scheidsrechterszaken bij het wedstrijdzwemmen:

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Vervallen trainingen i.v.m. vakanties en de feestdagen.

Voor vragen kun je altijd bij de desbetreffende geleding terecht.
Daar waar de vereniging extra hulp nodig heeft: laat van je horen!!! 
Met sportieve groet,

Bestuur de Aalscholver

De Aalscholver