Zuyderzee Masters Circuit

We zien u graag terug in het 23ste seizoen!

Reglementen

Grootebroek

Uitslagen zijn beschikbaar.


Klassement 17-18

Bijgewerkt t/m Amersfoort.

Beste Masters,

Ook dit seizoen worden er negen wedstrijden georganiseerd door verenigingen uit plaatsen in en rond de voormalige Zuyderzee.

Om de wedstrijden elke keer weer tot een succes te maken en soepel te laten verlopen vraagt de organisatie eenieder de reglementen goed door te nemen en daarnaast notie te nemen van de onderstaande algemene regels. Deze regels zijn ook na te lezen in het programmaboekje dat te vinden is onder downloads.

Het aantal deelnemers trekt een zware wissel op de organisatie, en niet te vergeten de officials en vrijwilligers, en daarom vragen wij u notie te nemen van het volgende:

  • Uit veiligheidsoverwegingen is het verboden om tijdens het inzwemmen gebruik te maken van de startblokken, met uitzondering van de sprintbaan. In de sprintbaan mag men niet terugzwemmen. Dit geld ook voor de rugslagstart.
  • Houdt u rekening met de sluitingsdata voor het inschrijven.
  • De contactpersoon van een vereniging die de inschrijvingen verzorgt, krijgt altijd een bevestiging van zijn of haar inschrijvingen. Indien geen bevestiging wordt ontvangen dient men contact op te nemen met de organiserende vereniging. De zwemmers moeten dit goed afstemmen met hun contactpersoon, zeker als deze niet meegaat naar de wedstrijd, daar er zonder bevestiging niet alsnog deelgenomen kan worden aan de wedstrijden.
  • Geef ziekmeldingen die bekend worden in de week voorafgaande aan de wedstrijd bij voorkeur in diezelfde week al direct per e-mail door aan de organiserende vereniging. De organisatie krijgt hierdoor meer tijd om ziekmeldingen administratief te verwerken wat tijd vrijmaakt op de wedstrijddag waardoor e.e.a. sneller kan verlopen.
  • Voor een wedstrijd zijn veel officials nodig en die zijn soms moeilijk te vinden. Hierbij dan ook het dringende verzoek aan iedere vereniging om officials te leveren.
  • De pauzes zijn niet opgenomen in het overzicht van de wedstrijddag. De scheidsrechter bepaalt op de wedstrijddag of er een pauze komt en zou ja, wanneer.
  • Per inschrijvende vereniging wordt inschrijfgeld in rekening gebracht. Standaard wordt een (1) wedstrijdprogramma aan de vereniging verstrekt op de wedstrijddag zelf. Daarnaast het dringende verzoek extra programma’s bij inschrijving direct mee te bestellen.
  • Het programma is, in de week voorafgaand aan de wedstrijd, als PDF op de site terug te vinden op de betreffende wedstrijd pagina.
  • Voor het klassement en de bingoprijs telt een diskwalificatie NIET mee als een gezwommen nummer.
  • Er zijn geen programma wijzigingen t.o.v. het vorige seizoen.

Wij hopen u weer te mogen verwelkomen tijdens het circuit en wensen u veel zwemplezier en sportieve wedstrijden toe!

Met vriendelijke groeten,
De organisatie


sitemap-20090818.gif © Zuyderzee Masters Circuit laatste update 21 augustus 2017