Zuyderzee Masters Circuit

ZMC wedstrijd in Amersfoort op 22 maart 2020 gaat niet door!

Beste zwemmers, juryleden en vrijwilligers,
Gezien de maatregelen van de overheid en de adviezen van de KNZB om de verspreiding van het corona virus zo veel mogelijk te voorkomen is er besloten dat de ZMC wedstrijd in Amersfoort vervalt.
Een gevolg hiervan is dat er geen eindklassement van het ZMC seizoen 2019-2020 opgemaakt zal worden en er geen prijzen uitgereikt worden.

De KNZB informatie is te lezen op: Update coronavirus en activiteiten KNZB

ZMC wedstrijd in Alkmaar op 19 april 2020 gaat ook niet door!

Beste Masters,
we hadden gehoopt dat onze wedstrijd op 19 april door kon gaan, maar door alles wat er nu gebeurd in Nederland en er buiten hebben wij besloten om onze wedstrijd niet door te laten gaan. We zijn op dit moment niet zeker wat er nog gaat gebeuren en als wij eerlijk zijn gaan wij er vanuit dat het beleid wat er nu is nog wel even doorgezet gaat worden. Om niet in onzekerheid te zitten hebben wij dus deze moeilijke keuze gemaakt.

We hopen jullie volgend seizoen weer te mogen begroeten in Alkmaar.
namens DAW Masters
Ron Langelaan

ZMC - Zuyderzee Masters Circuit

24ste ZMC 19-20

Amersfoort

Wedstrijd vervallen.

Alkmaar

Wedstrijd vervallen.


Klassement 19-20

Klassement vervallen.

Het Zuyderzee Masters Circuit, afgekort tot ZMC, is één van de bekendere wedstrijdcircuits van de masters in Nederland. Het ZMC heeft een vaste schare zwemmers die elke wedstrijd deelnemen. Naast deze vaste bezoekers zijn er ook diverse gelegenheidszwemmers, die een enkele wedstrijd in de buurt van hun woonplaats bezoeken.

zmc1-20180701.jpg

Wedstrijden

Het ZMC bestaat uit meerdere zwemwedstrijden. De wedstrijden worden georganiseerd door verenigingen uit plaatsen in en rond de voormalige Zuyderzee. De details van de wedstrijden staan vermeld op de pagina van de betreffende plaats waarin de wedstrijd wordt gehouden. Op die pagina's staat ook een link naar de website van die vereniging.

Reglementen

Het aantal deelnemers trekt een zware wissel op de organisatie en niet te vergeten de officials en vrijwilligers. Om de wedstrijden elke keer weer tot een succes te maken en soepel te laten verlopen vraagt de organisatie eenieder de reglementen goed door te nemen.

Klassement

De wedstrijden van het ZMC kunnen als losse wedstrijd worden gezwommen. In dat geval zijn er geen prijzen te verdienen. Wanneer je echter aan meerdere wedstrijden deelneemt wordt er een klassement opgemaakt en bestaat de mogelijkheid om een prijs in de wacht te slepen. De puntentelling voor het klassement staat uitgelegd bij de reglementen.

Juryleden

Het vinden van juryleden voor de wedstrijden is altijd een hele opgave voor de organiserende vereniging. Mochten er juryleden zijn die nu al weten dat ze bij een wedstrijd aanwezig kunnen zijn, dan hierbij het verzoek dit zo vroeg mogelijk te laten weten aan de organiserende vereniging. Bij elke wedstrijd staat informatie met een bijbehorend contactadres. Met ingang van het seizoen 2018-2019 is het, bij deelname van meer dan 5 zwemmers aan een wedstrijd, verplicht om een jurylid op te geven om te functioneren tijdens de betreffende wedstrijd.

Contact

Voor vragen en of opmerkingen
Ron van der Zande
Email: ZMCat-20090607.gifaalscholver.com


sitemap-20090818.gif © Zuyderzee Masters Circuit laatste update 1 juli 2018