Zuyderzee Masters Circuit

ZMC wedstrijd in Amersfoort op 22 maart 2020 gaat niet door!

Beste zwemmers, juryleden en vrijwilligers,
Gezien de maatregelen van de overheid en de adviezen van de KNZB om de verspreiding van het corona virus zo veel mogelijk te voorkomen is er besloten dat de ZMC wedstrijd in Amersfoort vervalt.
Een gevolg hiervan is dat er geen eindklassement van het ZMC seizoen 2019-2020 opgemaakt zal worden en er geen prijzen uitgereikt worden.

De KNZB informatie is te lezen op: Update coronavirus en activiteiten KNZB

ZMC wedstrijd in Alkmaar op 19 april 2020 gaat ook niet door!

Beste Masters,
we hadden gehoopt dat onze wedstrijd op 19 april door kon gaan, maar door alles wat er nu gebeurd in Nederland en er buiten hebben wij besloten om onze wedstrijd niet door te laten gaan. We zijn op dit moment niet zeker wat er nog gaat gebeuren en als wij eerlijk zijn gaan wij er vanuit dat het beleid wat er nu is nog wel even doorgezet gaat worden. Om niet in onzekerheid te zitten hebben wij dus deze moeilijke keuze gemaakt.

We hopen jullie volgend seizoen weer te mogen begroeten in Alkmaar.
namens DAW Masters
Ron Langelaan

Reglementen

24ste ZMC 19-20

Amersfoort

Wedstrijd vervallen.

Alkmaar

Wedstrijd vervallen.


Klassement 19-20

Klassement vervallen.

Beste Masters,

Ook dit seizoen worden er weer wedstrijden georganiseerd door verenigingen uit plaatsen in en rond de voormalige Zuyderzee.

Om de wedstrijden elke keer weer tot een succes te maken en soepel te laten verlopen vraagt de organisatie eenieder de reglementen goed door te nemen en daarnaast notie te nemen van de onderstaande algemene regels.

Het aantal deelnemers trekt een zware wissel op de organisatie, en niet te vergeten de officials en vrijwilligers, en daarom vragen wij u notie te nemen van het volgende:

 • Nieuw Jurylid:
  Bij opgave van meer dan 5 deelnemers is medeopgave van een jurylid verplicht!
 • Nieuw Privacy-wetgeving:
  In opdracht van en door de organiserende vereniging worden GEEN foto’s en/of films gemaakt en gepubliceerd. De aanwezigen bij de wedstrijd dienen bij het maken van foto’s en/of films de daarop van toepassing zijnde privacy wetgeving in acht te nemen. Personen die hun naam niet willen zien in het gepubliceerde programma en/of de gepubliceerde uitslag dienen van deelname af te zien.
 • Uit veiligheidsoverwegingen is het verboden om tijdens het inzwemmen gebruik te maken van de startblokken, met uitzondering van de sprintbaan. In de sprintbaan mag men niet terugzwemmen. Dit geld ook voor de rugslagstart.
 • Houdt u rekening met de sluitingsdata voor het inschrijven.
 • De contactpersoon van een vereniging die de inschrijvingen verzorgt, krijgt altijd een bevestiging van zijn of haar inschrijvingen. Indien geen bevestiging wordt ontvangen dient men contact op te nemen met de organiserende vereniging. De zwemmers moeten dit goed afstemmen met hun contactpersoon, zeker als deze niet meegaat naar de wedstrijd, daar er zonder bevestiging niet alsnog deelgenomen kan worden aan de wedstrijden.
 • Geef ziekmeldingen die bekend worden in de week voorafgaande aan de wedstrijd bij voorkeur in diezelfde week al direct per e-mail door aan de organiserende vereniging. De organisatie krijgt hierdoor meer tijd om ziekmeldingen administratief te verwerken wat tijd vrijmaakt op de wedstrijddag waardoor e.e.a. sneller kan verlopen.
 • De pauzes zijn niet opgenomen in het overzicht van de wedstrijddag. De scheidsrechter bepaalt op de wedstrijddag of er een pauze komt en zou ja, wanneer.
 • Per inschrijvende vereniging wordt inschrijfgeld in rekening gebracht. Standaard wordt een (1) wedstrijdprogramma aan de vereniging verstrekt op de wedstrijddag zelf. Daarnaast het dringende verzoek extra programma’s bij inschrijving direct mee te bestellen.
 • Het programma is, in de week voorafgaand aan de wedstrijd, als PDF op de site terug te vinden op de betreffende wedstrijd pagina.
 • Voor het klassement en de bingoprijs telt een diskwalificatie NIET mee als een gezwommen nummer.
 • Zie aangepaste zwemnummers voor de nieuwe wedstrijdndeling
 • Voor een wedstrijd zijn veel officials nodig en die zijn soms moeilijk te vinden. Hierbij dan ook het dringende verzoek aan iedere vereniging om officials te leveren.

Wij hopen u weer te mogen verwelkomen tijdens het circuit en wensen u veel zwemplezier en sportieve wedstrijden toe!

Met vriendelijke groeten,
De organisatie


sitemap-20090818.gif © Zuyderzee Masters Circuit laatste update 29 augustus 2018