Zuyderzee Masters Circuit

Volgende wedstrijd 30 september 2023. Voor informatie zie: Kampen

 

ZMC 2023

Heerenveen

Uitslag beschikbaar.

Kampen

Inschrijfbestand beschikbaar.


Klassement 2023

Klassement na Heerenveen.

Wedstrijden Zuyderzee Masters Circuit

ZMC kalender 2023

ZMC kalender 2023.
PlaatsDagDatumJury/InzwemmenOrganisator
KampenZaterdag30 sept15:45/16:00Deltasteur
Emmeloord ?? oktober Zignea
AmersfoortZondag26 november ZPC Amersfoort
Controleer altijd de site voor de wedstrijd ivm mogelijke veranderingen.

Beste ZMC deelnemers

In 2023 wordt er weer een volledig ZMC circuit gepland inclusief klassement.

Naast de gebruikelijke ZMC programma nummer verdeling voor het klassement kan de organisatie extra, gewilde nummers toevoegen. De organisatie kan hierbij besluiten 4 i.p.v. 3 persoonlijke nummers per zwemmer toe te staan. We hopen daarmee extra deelnemers te trekken ten opzichte van de relatief lage aantallen die we bij de wedstrijden in 2022 hebben gezien en de wedstrijden kostendekkend te kunnen blijven organiseren.

Klassement

Er is besloten over te gaan naar een klassement opzet waarbij niet de plaats maar de berekende WMR Masters Performance Table punten worden gebruikt. Achtergrond is het door MeetManager laten bepalen van de punten in plaats van de huidige handmatige verwerking. Daarbij kunnen deelnemers die niet aan het klassement mee doen geen punten meer weghalen bij de klassement deelnemers.

Kosten

Door de onzekerheden met betrekking tot de te betalen badhuur in 2023, waarover we nu indicaties krijgen dat die flink verhoogd gaan worden, is het niet meer mogelijk de prijzen per nummer voor alle ZMC wedstrijden in 2023 gelijk te houden. Per wedstrijd bekijkt de organiserende vereniging wat nodig is om de wedstrijd kostendekkend te maken en past daarop de prijzen per nummer aan.

De inschrijfkosten per vereniging zijn komen te vervallen.

Geen geprint programma met de startlijst verstrekt.

Om de printkosten te drukken wordt er GEEN geprinte versie van het programma met de startlijst meer verstrekt. Programma dus zelf printen of downloaden.


sitemap-20090818.gif © Zuyderzee Masters Circuit laatste update 6 juni 2023