zwemvereniging Zwemsportvereniging De Aalscholver, Almere

PR klassement voor Sterrenplan van ZSV De Aalscholver

Waarom een Aalscholver Sterrenplan PR klassement?

De zwemcommissie van De Aalscholver wil het deelnemen aan wedstrijden voor wedstrijdzwemmen door zwemmers van het Sterrenplan aanmoedigen.

Wat is het Aalscholver Sterrenplan PR klassement?

Dit is een klassement waarbij het aantal persoonlijke records door Sterrenplan leden gezwommen in een seizoen bij elkaar worden opgeteld. De drie jongens en de drie meisjes met de meeste persoonlijke records ontvangen een mooie trofee.

Regels voor het Sterrenplan PR klassement

  • je bent een lid van het Aalscholver Sterrenplan
  • je bent geboren in 2005 of later
  • al je persoonlijke records gezwommen als Sterrenplan lid in officiële wedstrijden en gepubliceerd in de uitslagenlijst die gepubliceerd is op de website van De Aalscholver tellen mee; dus ook als je bij een langere wedstrijd bij een tussentijd ook een PR hebt gezwommen en deze door de jury genoteerd is en in de uitslagen staat
  • voor seizoen 2018/2019 worden de PR's geteld die in de periode 1 september 2018 tot en met 23 juni 2019 gezwommen zijn
  • je volgt geen trainingen bij andere geledingen van De Aalscholver
  • stap je halverwege het jaar over naar een andere geleding (bijv TrainTechniek) dan blijven de PR's tot de overstap staan. PR's die daarna gezwommen worden, tellen niet meer mee.
  • er is een apart klassement voor jongens en meisjes
  • bij een gelijke stand in de stand voor het Sterrenplan PR klassement na de laatste wedstrijd in het seizoen voor de plaatsen 1,2 of 3, wordt in een training een Swim-off gezwommen om de definitieve eindstand te bepalen
  • in alles waarin de regels voor het Sterrenplan PR klassement niet is voorzien, wordt besloten door de zwemcommissie van De Aalscholver.
  • om aanspraak te kunnen maken op je prijs, moet je bij de prijsuitreiking aanwezig zijn. Indien je niet aanwezig bent, wint de volgende zwemmer in het klassement de prijs. Bij het klassement staat de datum van de prijsuitreiking, houd hier dus rekening mee.

Hoe ziet de Swim-off eruit?

De zwemmers zwemmen een 50 meter vrije slag. De zwemmer die zijn PR het meest verbetert of er het dichtste bij zit, wint de Swim-off.
Bijvoorbeeld:
Hidde heeft een PR van 43.39; Joris een PR van 49.21. In de Swim-off zwemt Hidde 43.10 en Joris 48.50. De grootste verbetering is dan door Joris gezwommen, hij is dan de winnaar van de Swim-off.

Tussenstand aantal gezwommen PR’s per zwemmer seizoen 2018-2019

1 juli 2019 vindt tijdens de training de prijsuitreiking plaats.

Meisjes
Naam Aantal
Leila Benko13
Lotte Klijnsma12
Thania Christakoglou10
Frances Lugtu10
Veerle Kouseband8
Zenani Doelwijt7
Rashika Naganasoore7
Ayanna Gariwale6
Noa Prins6
Tara van Ruth6
Danisha Amende4
Alliyana Kiene4
Carissa Logger4
Sabine Wagner3
Joya Blake2
June Geleijnse1
 
 
Jongens
Naam Aantal
Julian van Manen9
Koen Pellenkoft7
Joris Peters7
Jayden Cijntje6
Hansini Madduri6
Jesse Bal5
Pavle Cosic5
Joris Dompeling5
Cas Brinkman4
Alexander Schubert4
Ryan Schuts4
Charles Clifton3
Samuel Clifton3
Sem Beekvelt2
Hidde Klijnsma2
Khian Logger2
Ky-Mayah Purperhart2
 Uitslag seizoen 2017-2018

25 Juni heeft na een speciale training verzorgd door de TrainRacers de prijsuitreiking plaatsgevonden van de bekers en cadeaubonnen aan de winnaars van het eerste Sterrenplan PR klassement. Bij de jongens moest er eerst een swim-off gezwommen worden, omdat Hidde en Joris een gelijk aantal PR's hadden. Tijdens de swim-off zwommen beide zwemmers wederom een PR. De grootste verbetering werd door Hidde gemaakt en daarom ging hij er met de grootste trofee en een cadeaubon van door. Bij de meisjes was Sophie dit seizoen de beste.

Meisjes
Naam Aantal
1. Sophie Beekvelt23
2. Kenza Essabbar19
3. Lotte Klijnsma16
Jongens
Naam Aantal
1. Hidde Klijnsma12
2. Joris Dompeling12
3. Jesse Bal10
winnaars-klassement.jpg

sitemap-20090818.gif © Zwemsportvereniging De Aalscholver laatste update 5 juli 2019