Fysiotherapie

Nederland is een zwemland, want water is onze vriend en vijand. Daarom leren bijna alle kinderen in ons land zwemmen. We zoeken het water op voor verkoeling of omdat zwemmen gezond, gezellig en competitief is. Op dit moment is de KNZB de 7e grootste sportbond van Nederland met ongeveer 135.000 leden. De bond zet zich al meer dan 125 jaar in om kinderen te leren zwemmen en mensen te stimuleren meer te gaan zwemmen/waterpoloën. Kortom, sporten is belangrijk om je goed te voelen in zowel je hoofd als in je lijf. Maar waar gesport wordt, ontstaan helaas zo nu en dan ook blessures.

Wat kun je het beste doen in een situatie als deze? En welke acties kun je het beste ondernemen?

 

Mijn naam is Thom de Boer en ik ben sportfysiotherapeut bij Veel Beter in Almere.

Wij werken al 15 jaar lang samen met (top)sporters uit verschillende takken van sport. Hierdoor weten wij goed wat er van een lijf gevraagd wordt om een sport zo snel mogelijk weer pijnvrij te kunnen uitvoeren.

Één belangrijke tip die wij mensen altijd meegeven is om zo snel mogelijk bij ons langs te komen zodra fysieke mankementen beginnen op te spelen. Want; hoe eerder je erbij bent, hoe sneller wij het voor je op kunnen lossen.

De Aalscholver en Veel Beter slaan de handen in een om ervoor te zorgen dat de zwemmers en waterpoloërs zo snel mogelijk terecht kunnen voor een behandeling als dit nodig is. Met onze behandelingen zorgen wij ervoor dat het lijf zo snel en verantwoord mogelijk fit is zodat de sporters snel weer in actie kunnen komen.

Dus mocht jij problemen/klachten hebben met je lijf die jou ervan weerhouden om pijnvrij te kunnen sporten en bewegen, kom dan bij ons langs voor een behandelplan op maat.

Bel, mail of app voor een afspraak en dan zorgen wij dat je lijf voelt en functioneert als nooit te voren.

Tot snel!

Met vriendelijke groet

Thom de Boer

Sportfysiotherapeut Veel Beter

Gegevens

06-12084447

thom@veelbeter.nl

www.veelbeter.nl

De Aalscholver