SPONSORING

Almere kent veel bedrijven en voor elk bedrijf geldt: je wilt jezelf goed op de kaart zetten. Bij de Aalscholver kun je al voor een laag bedrag sponsor worden. Voor meer informatie neem contact op.

sponsorkliks

SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

VOMAR-ACTIE

https://www.vomar.nl/cik/clubs

Met Club is Koning sparen van Vomar kun je eenvoudig en kosteloos ZV De Aalscholver financieel ondersteunen. Leden maar ook niet leden van De Aalscholver hoeven daarvoor alleen maar hun Klant-is-Koning kaart te koppelen aan de vereniging.
Onze clubcode is AAL2021 daarna boodschappen doen bij Vomar. De Vomar maakt elk kwartaal 0,5%* van het totaalbedrag aan boodschappen over aan de club. Alle beetjes helpen.

 

Wil je weten hoe je aan een klantenkaart komt?  Zie https://www.vomar.nl/kik

Vriendenloterij

https://www.vriendenloterij.nl/

Kies voor bij welke club in de vriendenloterij “Zwemvereniging De Aalscholver” Minimaal 40% van uw inleg per lot, per trekking gaat naar onze club.

De Aalscholver