zwemvereniging Zwemsportvereniging De Aalscholver, Almere

De Aalscholver gaat voorzichting met je gegevens om

In de privacyverklaringstaat wat, hoe en hoelang wij je gegevens bewaren.

25 juni uitreiking Sterrenplan PR klassement Trofee

De laatste wedstrijd is door de zwemmers van het Sterrenplan gezwommen en de stand is opgemaakt.
Bij de jongens zijn Joris en Hidde gelijk geëindigd. Zij moeten 25 juni een Swim-off zwemmen.
Zij moeten uiteraard aangemoedigd worden.
Meer informatie over het Sterrenplan PR klassement en de voorlopige eindstand vind je bij PR klassement.

Waterpolo bij Zwemsportvereniging De Aalscholver

Afsluiting Elementendreef

Tijdens de afsluitende werkzaamheden aan de Hogering is tot 2 juli de Elemetendreef afgesloten ter hoogte van de onderdoorgang Hogering in de richting van de Audioweg. Vanaf 2 juli tot 1 augustus is deze ondergang in beide richtingen volledig afgesloten. Bekijk de beschrijving. Vanaf 1 augustus zou de complete aansluiting, inclusief Argonweg, weer open moeten zijn.

Waterpolo van jong tot oud

Bij De Aalscholver kun je op verschillende niveau's het waterpolo beoefenen. Na het behalen van het C-diploma kun je blijven zwemmen en doorstromen naar het Sterrenplan.
Dit is speciaal voor kinderen tussen de 7 en ongeveer 10 jaar. Ben je al ouder dan kun je misschien ook direct doorgaan naar de groep waterpolo onder 13 jaar. Wanneer je zo rond de 12 jaar bent, dan kun je spelen bij onze pupillen en junioren.
In het jaar dat je 16 wordt ben je van harte welkom om bij de senioren aan te treden.
Heb je na je studie nog niet genoeg van het waterpolo, dan kun je bij zowel de dames als heren het waterpolo blijven beoefenen, en tot op hogere leeftijd ook aan wedstrijden deelnemen.
Als vereniging richten wij ons op sporten in het water. Vandaar onze naam "Zwemsportvereniging De Aalscholver".

waterpolo-strijd-20091107.jpg

De groepsindelingen zijn afhankelijk van de vaardigheden.
Onze jongste zwemmers starten in het Sterrenplan. Zodra zij het 2-jarig programma van het Sterenplan hebben afgerond stromen zij door naar jongeren onder 13 of de pupillen waar de techniek van het waterpolo nog verder verbeterd wordt.
Vanaf 1 januari 2014 vallen alle kinderen onder de 12 jaar in naam onder het Sterrenplan. De minipolo-groep bestaat dus niet meer. De kinderen die zwemmen in de minipolo-groep zullen dus meestal onder het Sterrenplan vallen.

Proefles

Wil je komen waterpoloën bij Zwem- en polvereniging De Aalscholver, maar weet je nog niet zeker of je het wel echt leuk vindt? Kom dan eens langs voor een proefles. Je kunt bij ons gratis 2 proeflessen volgen. Wanneer je het leuk vindt dan kun je lid worden en het inschrijfformulier invullen. Twijfel je nog, dan kun je ook nog 2 gratis proeflessen bij het wedstrijdzwemmen volgen.

RVL-20160409-0101.jpg

Teamindeling

Ons Heren 1 waterpoloteam speelt in de 1e klasse van regio midwest en ons Dames 1 waterpoloteam speelt in de vierde klasse van regio midwest.
We hebben 4 herenteams en 1 damesteam. De overige herenteams spelen in de tweede en vijfde klasse van regio midwest. Daarnaast hebben we een jongensteam onder de 15 jaar.

Elk jaar kun je als team promoveren of degraderen; je speelt dus vrijwel altijd in de competitie op je eigen niveau. Een enkele keer wordt je zelfs gevraagd om in een hoger spelend team deel te nemen.

Vrijwilligers

Ook het waterpolo draait op vrijwilligers.
Om in de competitie te mogen deelnemen zijn er bij voorbeeld een minimaal aantal scheidsrechters nodig per vereniging. Heb je interesse in taken op de kant of willen je ouders je actief ondersteunen in je waterpolo-carrière, neem dan contact op met je trainer of het waterpolosecretariaat.

Verenigingskleding

De vereniging heeft een officieel tenue.

Clubkleding bestellen

Email: wedstrijdzwemmenat-20090607.gifaalscholver.com
Gaarne in de email uw telefoonnummer vermelden.

Vragen

Is je na het lezen van de veelgestelde vagen nog niet alles duidelijk? Neem dan contact op met het waterpolosecretariaat.

Waterpolosecretariaat

Maryse Kanse 036-531-0575
Email: waterpoloat-20090607.gifaalscholver.com


sitemap-20090818.gif © Zwemsportvereniging De Aalscholver laatste update 5 juli 2016