zwemvereniging Zwemsportvereniging De Aalscholver, Almere

Ledenvergadering op donderdag 19 april 2018!

De voorjaars ALV is op donderdag 19 april om 20:00 uur.
U bent vanaf 19:45 uur welkom in de clubruimte boven het zwembad.
De agenda en overige relevante stukken (zie update financiële stukken) staan bij de formele documenten.
Maak van deze gelegenheid gebruik om uw stem te laten horen!

Masters bij Zwemsportvereniging De Aalscholver

Uitslagen

De uitslagen van het ZMC deel 8, Meerkamp deel 3 en NK 5km staan op de wedstrijdkalender.
Dewi Meijer en Joey de Groot zwommen een clubrecord.

NZC 2018-2019

De data voor de NZC van volgend seizoen zijn ook al bekend.

Vacature

Wij zijn op zoek naar nieuwe trainers voor het wedstrijdzwemmen!

Youth Games

Van 23 tot 26 juli 2018 zijn de Youth Games in Almere. Meld je nu aan!

Afsluiting Elementendreef

Vanaf de Hogering (richting de A6) is de afrit rechtsaf naar de Elementendreef, en op hetzelfde kruispunt van de Elementedreef rechtsaf de Hogering op naar de A6, afgesloten tot augustus 2018! Bekijk de beschrijving, of het plaatje, van de omleidingsroute.

Wordt fit terwijl je in het water ligt!
Ouder worden maar wel fit blijven! Dat is het gezondheidsideaal van veel Nederlanders. Toch gaan de meesten minder sporten als ze ouder worden. De noodzakelijke dagelijkse beweging schiet er vaak bij in.
Er is dus veel te zeggen voor de stelling: je stopt niet met sporten omdat je ouder wordt, maar je wordt ouder omdat je stopt met sporten!

Zwemmen voor 20-plussers, bij de KNZB masterszwemmers genoemd, is de ideale manier om fit te blijven.

Voor wie is masterszwemmen?

Het masterszwemmen is het logische vervolg op het jeugdwedstrijdzwemmen waardoor je vanaf je 20ste tot op zeer hoge leeftijd het wedstrijdzwemmen kunt blijven beoefenen. Bovendien is het voor iedereen geschikt en we bieden dan ook voor een ieder trainingsfaciliteiten.
Belangrijker dan wat je kunt is wat je wilt bereiken. We zullen je zoveel mogelijk helpen bij het aanleren van de "moeilijkere" slagen zoals bijv. de vlinderslag.
Dus: wil je een slag leren of verbeteren? Er zijn 3 trainingen per week onder supervisie van gediplomeerde trainers. Je kunt dan aanwijzingen, tips en trucs krijgen, waarmee je de wedstrijdslag(en) nog sneller onder de knie krijgt.

Wedstrijden

Wanneer je je prestatieniveau wilt vergelijken met zwemmers uit je eigen leeftijdscategorie, dan is dat mogelijk tijdens masterswedstrijden die in heel Nederland (en daarbuiten) worden georganiseerd.
Een voorbeeld hiervan zijn de zeven wedstrijden van het Zuyderzee Masters Circuit (ZMC), waaraan De Aalscholver als één van de organiserende verenigingen deelneemt. Behalve met een startvergunning is het ook mogelijk om met een zogenaamde dagstartvergunning aan de masterswedstrijden deel te nemen. Tezamen met de kosten voor deelname aan de wedstrijd moet je dan rekenen op ca. € 12,00 per wedstrijd.

Proefles

Wil je komen zwemmen bij de masters van Zwemsportvereniging De Aalscholver, maar weet je niet zeker of je het wel echt leuk vindt? Kom dan eens langs voor een proefles tijdens één van de drie wekelijkse trainingen. Je kunt bij ons gratis 2 proeflessen volgen. Wanneer je het leuk vindt, dan kun je lid worden en het inschrijfformulier invullen.

Is je na het lezen van de veelgestelde vragen nog niet alles duidelijk? Neem dan contact op met de coördinator van de masters.

Masters wedstrijdzwemmen

Jan Wierenga
Email: mastersat-20090607.gifaalscholver.com
Gaarne in de email uw telefoonnummer vermelden.
Trainingstijden


sitemap-20090818.gif © Zwemsportvereniging De Aalscholver laatste update 13 juli 2013