zwemvereniging Zwemsportvereniging De Aalscholver, Almere

De Aalscholver gaat voorzichting met je gegevens om

In de privacyverklaringstaat wat, hoe en hoelang wij je gegevens bewaren.

25 juni uitreiking Sterrenplan PR klassement Trofee

De laatste wedstrijd is door de zwemmers van het Sterrenplan gezwommen en de stand is opgemaakt.
Bij de jongens zijn Joris en Hidde gelijk geëindigd. Zij moeten 25 juni een Swim-off zwemmen.
Zij moeten uiteraard aangemoedigd worden.
Meer informatie over het Sterrenplan PR klassement en de voorlopige eindstand vind je bij PR klassement.

Masters bij Zwemsportvereniging De Aalscholver


LET OP: AANGEPASTE TRAININGSDAGEN IN JULI

GEEN training voor wedstrijdzwemmers op de volgende dagen: 3, 5, 7, 10, 12, 14, 17 en 19 juli.

Vakantie van 21 juli tot en met 2 september 2018. Training begint weer op maandag 3 september.

Op 3, 10 en 17 juli kunnen de masters wel trainen.


Programma en Indeling

Indeling van de NJJK (14/17 juni in Eindhoven) en de Regiokampioenschappen B (16/17 juni in Alkmaar)staan in de wedstrijdkalender.

Uitslagen

De uitslagen van de Minioren finales staan op de wedstrijdkalender.

Clubrecords

Tijdens de Minioren finale is er door Ivar Kleuver een clubrecord gezwommen op de 100m rugslag. Deze staat in de clubrecords.

NZC

In het seizoen 2017-2018 zijn we 5e in het NZC-klassement geworden. Zie ook bij de knipsels.

De data voor de NZC van seizoen 2018-2019 zijn ook al bekend.

Vacature

Wij zijn op zoek naar nieuwe trainers voor het wedstrijdzwemmen!

Afsluiting Elementendreef

Tijdens de afsluitende werkzaamheden aan de Hogering is tot 2 juli de Elemetendreef afgesloten ter hoogte van de onderdoorgang Hogering in de richting van de Audioweg. Vanaf 2 juli tot 1 augustus is deze ondergang in beide richtingen volledig afgesloten. Bekijk de beschrijving. Vanaf 1 augustus zou de complete aansluiting, inclusief Argonweg, weer open moeten zijn.

Wordt fit terwijl je in het water ligt!
Ouder worden maar wel fit blijven! Dat is het gezondheidsideaal van veel Nederlanders. Toch gaan de meesten minder sporten als ze ouder worden. De noodzakelijke dagelijkse beweging schiet er vaak bij in.
Er is dus veel te zeggen voor de stelling: je stopt niet met sporten omdat je ouder wordt, maar je wordt ouder omdat je stopt met sporten!

Zwemmen voor 20-plussers, bij de KNZB masterszwemmers genoemd, is de ideale manier om fit te blijven.

Voor wie is masterszwemmen?

Het masterszwemmen is het logische vervolg op het jeugdwedstrijdzwemmen waardoor je vanaf je 20ste tot op zeer hoge leeftijd het wedstrijdzwemmen kunt blijven beoefenen. Bovendien is het voor iedereen geschikt en we bieden dan ook voor een ieder trainingsfaciliteiten.
Belangrijker dan wat je kunt is wat je wilt bereiken. We zullen je zoveel mogelijk helpen bij het aanleren van de "moeilijkere" slagen zoals bijv. de vlinderslag.
Dus: wil je een slag leren of verbeteren? Er zijn 3 trainingen per week onder supervisie van gediplomeerde trainers. Je kunt dan aanwijzingen, tips en trucs krijgen, waarmee je de wedstrijdslag(en) nog sneller onder de knie krijgt.

Wedstrijden

Wanneer je je prestatieniveau wilt vergelijken met zwemmers uit je eigen leeftijdscategorie, dan is dat mogelijk tijdens masterswedstrijden die in heel Nederland (en daarbuiten) worden georganiseerd.
Een voorbeeld hiervan zijn de zeven wedstrijden van het Zuyderzee Masters Circuit (ZMC), waaraan De Aalscholver als één van de organiserende verenigingen deelneemt. Behalve met een startvergunning is het ook mogelijk om met een zogenaamde dagstartvergunning aan de masterswedstrijden deel te nemen. Tezamen met de kosten voor deelname aan de wedstrijd moet je dan rekenen op ca. € 12,00 per wedstrijd.

Proefles

Wil je komen zwemmen bij de masters van Zwemsportvereniging De Aalscholver, maar weet je niet zeker of je het wel echt leuk vindt? Kom dan eens langs voor een proefles tijdens één van de drie wekelijkse trainingen. Je kunt bij ons gratis 2 proeflessen volgen. Wanneer je het leuk vindt, dan kun je lid worden en het inschrijfformulier invullen.

Is je na het lezen van de veelgestelde vragen nog niet alles duidelijk? Neem dan contact op met de coördinator van de masters.

Masters wedstrijdzwemmen

Jan Wierenga
Email: mastersat-20090607.gifaalscholver.com
Gaarne in de email uw telefoonnummer vermelden.
Trainingstijden


sitemap-20090818.gif © Zwemsportvereniging De Aalscholver laatste update 23 mei 2018