zwemvereniging Zwemsportvereniging De Aalscholver, Almere

Houd je tijdens de trainingen aan de Corona regels in het belang van jezelf, van anderen en de club!

Waterpolo bij Zwemsportvereniging De Aalscholver

Waterpolo van jong tot oud

Bij De Aalscholver kun je op verschillende niveau's het waterpolo beoefenen. Na het behalen van het C-diploma kun je blijven zwemmen en doorstromen naar het Sterrenplan.
Dit is speciaal voor kinderen tussen de 7 en ongeveer 10 jaar. Ben je al ouder dan kun je misschien ook direct doorgaan naar de groep waterpolo onder 13 jaar. Wanneer je zo rond de 12 jaar bent, dan kun je spelen bij onze pupillen en junioren.
In het jaar dat je 16 wordt ben je van harte welkom om bij de senioren aan te treden.
Heb je na je studie nog niet genoeg van het waterpolo, dan kun je bij zowel de dames als heren het waterpolo blijven beoefenen, en tot op hogere leeftijd ook aan wedstrijden deelnemen.
Als vereniging richten wij ons op sporten in het water. Vandaar onze naam "Zwemsportvereniging De Aalscholver".

waterpolo-strijd-20091107.jpg

De groepsindelingen zijn afhankelijk van de vaardigheden.
Onze jongste zwemmers starten in het Sterrenplan. Zodra zij daartoe in staat zijn en verder willen gaan met waterpolo, stromen zij door naar waterpolo waar hun techniek verder verbeterd wordt.

Proefles

Wil je komen waterpoloën bij Zwem- en polvereniging De Aalscholver, maar weet je nog niet zeker of je het wel echt leuk vindt? Kom dan eens langs voor een proefles. Je kunt bij ons gratis 2 proeflessen volgen. Wanneer je het leuk vindt dan kun je lid worden en het inschrijfformulier invullen. Twijfel je nog, dan kun je ook nog 2 gratis proeflessen bij het wedstrijdzwemmen volgen.

RVL-20160409-0101.jpg

Teamindeling

Ons Heren 1 waterpoloteam speelt in de 1e klasse van regio midwest en ons Dames 1 waterpoloteam speelt in de 3e klasse van regio midwest.
We hebben 4 herenteams en 1 damesteam. De overige herenteams spelen in de 3e en 4e klasse van regio midwest. Daarnaast hebben we gemengde jeugdteams voor onder de 11, 13 en 15 jaar.

Elk jaar kun je als team promoveren of degraderen; je speelt dus vrijwel altijd in de competitie op je eigen niveau. Een enkele keer wordt je zelfs gevraagd om in een hoger spelend team deel te nemen.

Vrijwilligers

Ook het waterpolo draait op vrijwilligers.
Om in de competitie te mogen deelnemen zijn er bij voorbeeld een minimaal aantal scheidsrechters nodig per vereniging. Heb je interesse in taken op de kant of willen je ouders je actief ondersteunen in je waterpolo-carrière, neem dan contact op met je trainer of het waterpolosecretariaat.

Verenigingskleding

Clubkleding bestellen

aalscholver-tunue.JPG

De vereniging heeft een officieel tenue. Het poloshirt kan rechtstreeks bij Allprints besteld worden.

Vragen

Is je na het lezen van de veelgestelde vagen nog niet alles duidelijk? Neem dan contact op met het waterpolosecretariaat.

Waterpolosecretariaat

Maryse Kanse 036-531-0575
Email: waterpoloat-20090607.gifaalscholver.com


sitemap-20090818.gif © Zwemsportvereniging De Aalscholver laatste update 14 september 2020